PANTELIMON - CASE TIP

PANTELIMON - CASE TIP

luni, 11 aprilie 2011

CASE PENTRU TINE..... PENTRU NOI TOTI

CASELE .... O eterna problema. Ba e prea mica, ba e prea mare si ne arde intretinerea, ba e luata la "de-a gata" de la unu' care a facut-o "in regie proprie" iar atunci - numai Dumnezeu stie cand iti va cadea in cap, ba e terenul prea mic, ba.... tot timpul poti avea un subiect pe care sa cartesti.
In ceea ce priveste orasul Pantelimon Un lucru este sigur: nimeni nu va putea spune ca este departe, ca sta la bariera atunci cand vine sau pleaca de acasa, ca nu are unde sa isi duca copilul la scoala sau gradinita. Scoala locala este curata si primitoare, iar cine este "bucurestean" are cel putin 10 unitati scolare si prescolare pe o raza de 3 kilometri. Adica in drum spre job ai unde sa iti lasi copilul fara nicio problema. Sectorul 2 este singurul (civilizat...) unde locurile din scoli si gradinite ajung si pentru muritorii de rand. Pantelimon este o oaza primitoare unde poti sa imbatranesti fara probleme. Padurile din zona (Cernica, Pantelimon si Branesti) si mai ales zona lacustra - constituie o zona demare remontare psihica. este singura localitae LIPITA de Bucuresti in care ajungi doar daca treci peste un lac. Asta spune mult.
Ceea ce va propunem este un ansamblul de case cuplate, tip P+1, de dimnesiuni "sociale", respectiv -
tipul A de 80mpc (40mp pe nivel)compusa din livinga, baie, bucatarie si doua dormitoare, si un teren de 250mp, la un pret de 60000E (TVA inclus).

si tipul B, de 120mpc (60mp pe nivel) compusa din livinga, baie, bucatarie si trei dormitoare, si un teren de 250mp, la un pret de 83000E (TVA inclus).
casele sunt construite cu responsabilitate, cu toate avizele solicitate de lege si preturile includ bransamentele si instalatiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu